PORTAL EDUCATIU

viernes, 4 de junio de 2010

Projecte final, Hot Potatoes

El nostre projecte final és un Hot Potatoes .Hem triat aquesta activitat didàctica perquè pensem que és la de més fàcil realització i la que dona diverses activitats a escollir.
La metodologia que hem emprat ha estat la següent: prime vam pensar quin tema tractaríem en aquest Hot Potatoes. Vam decidir que parlaríem sobre els animals invertebrats i que aniria dirigit a alumnes de primària d’entre 3r o 4rt ja que pensem que els animals invertebrats es comencen a estudiar durant aquests cursos.
A partir d'quí vam començar a pensar quines serien les activitats més adient per treballar aquest tema i finalment van dissenyar tres activitats.

-La primera activitat tracta de mots encreuats. Els alumnes han d’omplir el crucigrama a partir d’unes pistes. Per conèixer aquestes pistes hauran de posar-se damunt del número de la graella corresponent. Una vegada hagin omplert totes lkes paraules poden comprovar quines han encertat i quines no.

-La segona activitat tracta d’omplir els buits amb la paraula corresponent. En aquesta activitat els alumnes disposen d’un vídeo que parla dels animals invertebrats. Després, amb l’explicació d’aquest vídeo els alumnes hauran d'esbrinar quines són les paraules que falten en els buits. En aquesta activitat també poden obtenir pistes però la puntuació que obtindran serà menor.
-I a la tercera i última activitat, als alumnes se’ls plantegen 11 preguntes on hauran de dir si l’enunciat és vertader o fals.

Així doncs, després de cada activitat els alumnes comprovaran si les seves respostes són correctes o no, i a partir d’aquí obtindran un resultat. D’aquesta manera podran saber si han assolit els objectius i veure en que s'han equivocat i que és el que tenen que reforçar més.

La finalitat d’aquestes activitats és que els alumnes coneguin els animals invertebrats, els grups que contenen, els animals que els formen i les seves característiques.
ESPEREM QUE US AGRADI!

2 comentarios: